Asbestsanering Museum Boijmans Van Beuningen half februari van start

Boijmans

Binnenkort start de asbestsanering in het museumgebouw. Begin januari 2021 start de aannemer met de voorbereidingen, waaronder het opzetten van een bouwplaats. De daadwerkelijke sanering is gepland vanaf half februari en duurt tot in het najaar van 2021.

Nadat de asbestsanering heeft plaatsgevonden, kan de renovatie van het museumgebouw beginnen. In de tussentijd wordt het ontwerp hiervoor verder uitgewerkt in samenwerking met Mecanoo architecten. De verwachting is dat het Voorlopig Ontwerp in het tweede kwartaal van dit jaar aan de gemeenteraad kan worden gepresenteerd. Vervolgens wordt het Voorlopig Ontwerp uitgewerkt in een Definitief Ontwerp. Hierna worden aannemers geselecteerd en kunnen de renovatiewerkzaamheden daadwerkelijk van start gaan.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Museum Boijmans van Beuningen:

https://www.boijmans.nl/nieuws/asbestsanering-museum-boijmans-van-beuningen-half-februari-van-start

Asbestsanering Museum Boijmans Van Beuningen half februari van start

Boijmans

Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV