ARC21 Architectuur Award naar Depot Boijmans Van Beuningen

Boijmans

Het Depot Boijmans Van Beuningen is de grote winnaar van de ARC21 Architectuur Award. De jury prijst de wijze waarop het gebouw architectuur en kunst dichterbij de mensen brengt. Juryvoorzitter Michiel Riedijk heeft op donderdagavond 18 november in het Keilepand in Rotterdam de prijs uitgereikt aan Fokke Moerel en Arjen Ketting van MVRDV.

Winnaar van de ARC21 Architectuur Award is Depot Boijmans Van Beuningen. Volgens de jury brengt dit gebouw zowel de disciplines architectuur als kunst dichterbij de mensen en geeft daarnaast een belevenis op straatniveau en een publiek toegankelijk dak terug aan de bewoners en bezoekers van de stad. De jury hoopt dat het project op die manier ook de Nederlandse architectuur als geheel meer op de wereldkaart kan zetten.

Dit bericht is oorspronkelijk afkomstige van de website van Museum Boijmans van Beuningen:

https://www.boijmans.nl/nieuws/arc21-architectuur-award-naar-depot-boijmans-van-beuningen

ARC21 Architectuur Award naar Depot Boijmans Van Beuningen

Boijmans

Boijmans Van Beuningen, Museumpark, Rotterdam, Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Meer berichten over

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de wereld van Goede Doelen en de meest recente vacatures voor professionals, vrijwilligers en stagiaires? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Fondsen.org BV - Alles over Goede Doelen - Strandplevier 23 - 2201 XJ - Noordwijk - 085 2007072 - informatie@fondsen.org - KvK 34160633

© 1996 - 2020 All rights reserved Fondsen.org BV